Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΜΠΑΡΜΠΗΣ GROUP ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα διάθεσης και υποστήριξης μηχανών καταστημάτων και γραφείων. Με τη εφαρμογή του νόμου περί ταμειακών μηχανών, προσανατολίστηκε κύρια προς αυτή την κατεύθυνση.

Από το 1990 συνεργάζεται, διαθέτει και υποστηρίζει ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικές ζυγαριές, αριθμομηχανές και τα ταμειακά συστήματα των μεγαλύτερων κατασκευαστικών ΟΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Με εκπαιδευμένο δυναμικό πωλήσεων και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, η εταιρία μας ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες μικρών καταστημάτων ή μεγάλων εταιριών προσφέροντας από μικρές ΦΤΜ και λοιπό εξοπλισμό έως ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις παρέχοντας προηγμένα προϊόντα και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Υιοθετώντας και καθιερώνοντας κάθε αξιόπιστη σύγχρονη τεχνολογία έχει κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά ταμειακών μηχανών και συστημάτων και λοιπών μηχανών γραφείου.

Μέσα από την ιστοσελίδα του ΜΠΑΡΜΠΗΣ GROUP, ο καταστηματάρχης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τις εταιρίες Μηχανογραφήσεων Γραφείων, Υποστήριξης Καταστημάτων.